Saturday, June 20, 2009

Wedding @ Tampin last 13 June

Last last weekend I did went back to hometown for a wedding kan, punya la lama baru nak load piccas and all so before my boss starts screaming for her schedule (hahahahah, aku tengah multi tasking...heheheh!!!) I better quickly publish this....

*baju kosong....tapi ada sequinned kat leher coz my mom tak sempat nak lettak sequin...bantai sajo otherwise takde baju nak pakai*

*pucat lesinya muka ku!!!!*

*goofing...hahahahah!!!! the weather was kinda hujan renyai-renyai...i takut je kot-kot tiba-tiba hujan turun lebat nak mati kan....but then oklah, after a while the drizzle subside and everything was a-ok!*


*pasukan kompang serba oren*

*pengantin lelaki menanti...the thing is ingat nak ambik gambar dia pakai the sunnies ala-60's...but I think somebody heard me scoel then cepat-cepat diorang remove it...hahahahha...ye la, muda-muda nak pakai fesyen ala 60'an M Daud Kilau apa kes kan???*

*the bride...tensi sebab kompang lambat sampai*

*my mom pun nak cam ho jugak!!!!!*

*the bride and groom starting to move...finally.....sigh...aku dah lapar nak mati okeh!*

*orang sibuk berjalan we all sibuk nak snap piccas....boleh?*

*siap ada banner!!!!!*

At least the food is good......tapi tengok la what my sis buat to save the table while we hunt at the buffet table.....

*dia cop meja guna payung....boleh???Buat segan kat host je....*

*sedap okeh ayam berempah aku soka!!!!!*

*the stuff inside our goodie bag....terus makan sumi budak ni!*

*oh, desertnya adalah ice-cream...siap ada roti ice cream*


*the goodie bag.....ada keratan gambar newlyweds...hahahahha!*

*okey......terus makan goodies*

Can't elaborate much sebab nak cepat.

Enjoy the piccas!

3 comments:

~ms tepung~ said...

huhu rasa lapar nasi kawen plak...apesal sume org dpt jemputan kawen banyak tp tidak pdku...

Zuraida said...

hahahahaha....

tapi musim kawen baru tamat kan??? takpe la, maybe next round....

shasha said...

roti ice cream pakai roti gardenia....sedapnya laaa....!