Wednesday, July 8, 2009

The Clearance List

Pagi pagi tadi hilang kunci umah....sigh.....what the hell, macam moody je pagi-pagi dah jadi pelupa. Anyhow, I went out with a spare key and later at office, found out that the main key is in my handbag, boleh tak???

Dah meningkat usia ni selalu je kena temporary amnesia....ni belum beranak pinak lagi....apa kes???

As I sat down I start looking into my exit clearance list of things to do before I leave permanently tomorrow. Sigh. On top of the list is to get my testimonials done and my exit interview, sheesh, kena buat before last day la pulak...demmit....and of course, there's a one-pager to-do list to check out my status in various departments...

*ropanya lebih kurang cenggini la*

Sigh.

Suddenly rasa terbeban. So I slowly cleared the testimonials list (better get that over and done with) and cleared my drawers and cupboards....that were filled with....

*tonnes of paper. Goddemmit.....kertas conteng dari ofis lama pun ada kat sini???*

Lama weyh aku mengemas...ada la dalam 2 jam. Syafiq dah sedih-sedih tengok aku susun-susun barang....tak sangka ada jugak orang yang sebak dengan pemergianku ini...sob sob.....made me wanna cry too!!!!!

*yeah, syafiq ni walaupun tough di luar hati dia lembut macam span*

Anyways, I end up with a mountain of rubbish....

*semuanya nanti aku kena hantar shred*

Nasib baik dah ada sistem letak kertas for shredding in shredding boxes kat admin tu, kalau tak mati la aku nak berdiri sebelah shredder jadi "shredder of the year!".

Sigh.

Next is to box up all my books and whatnot. Fahmi offered me a large recall box he kept under his desk. Sob sob...baiknya...ko simpan untuk aku satu ye???

*terharu mak dapat kotak besar*

Once I got it done then I can go visit the library, the training department then so on and so on. Tawaf keliling ofis la nampaknya hari ni ye?

Seb baik kerja dah abis.

*smile*

TTYL.

6 comments:

Tina Najib said...

hati lembut mcm span?

haha

comel!

Mrs LVoe said...

today last day yea dear. wish u all the best!

puterikurekure said...

wah?!
dah last day rupanya.
mesti sedih kan?

good luck kat tempat baru k!

Zuraida said...

babes, last day esok....tapi hari ni dah start clear2 barang sikit...heheheh....

shasha said...

kemas jgn tak kemas...thanks babe kerana membuatkan aku gelak tak henti2 dgn lawak2 kamu!

Zuraida said...

oh shasha...happy je ye aku nak pindah ofis....hehehe...thanks for lunch babe.