Thursday, July 16, 2009

Harry Potter is Out Already?????

I am yet to go to the cinema and watch Johny Depp breaking banks and the next big thing is alreadty showing.....Harry Potter.

Sigh.I never missed a single movie. Sekarang kalau nak pi wayang tengok Public Enemy pun kena bergaduh sakan in que with the Harry Potter fans.....agak sedih ok.

But then...

GSC Signature kat tingkat 4 je....how cool is that? Actually kalau nak lepas kerja pun boleh tengok wayang.

Sigh....

So why the hell aku merempan ni?

4 comments:

kolakolakila said...

ye ker harry potter dah keluar.....kena terjah gak nih

shasha said...

dah tgk public enemy ke?...best tak? tak tgk lagi....alaa...

ms. lili@ said...

lepas ni boleh mintak tolong kak zue belikan movie tix ! hehehe.. well, ok ok i'll try not to.. :)

Zuraida said...

KKK,

yes,HP dah keluar starting today! Or that's what I heard la. Time flies so fast kan???

Shasha,
I belum tgk lagi la. Kalau best i buzz u.

Lilia,
kalau once in a while apa salahnya kan? boleh ambik lift to the cinema je....