Wednesday, July 15, 2009

I'm back with a tan.....

Gambar seksi ini hanya boleh keluar kat blog ini sahaja!!!!

*hahahahaha...gelok keji!!!!*


*chilling by the beach*

Give me two days and I have gloriously tan myself uber dark. hahahaha.My guess was this is mainly due to the fact that I didn't slab any sun block on my journey to the islands.....so terbakar nak mati la. Lepas dah sampai pulau and abis ronda the whole pesisir pantai for a place to bunk baru la gatal-gatal nak letak sunblock....so hasilnya.....aku dapat tan ala JLo (bak kata Cik Kiah la).

I just got my hands on a desktop at work. So sebab aku budak baik first day takde la nak gatal2 load gambar bagai. Cukupla aku share dulu my favourite piccas from Peeja, Nonoy and Farah....




Breathtaking kan???
Ok la, aku ngaku gambar nombor satu tu agak breath taking....sila jangan lupa bernafas!
Esok la ye...more to come.

6 comments:

shasha said...

welcome back babe~!!...udah ku pesan pakai sun block bebanyak...lupa jugak kamu ek...heheheh

iekaz said...

hihihi.... sempat lagi ko mengupdate blog di opis baru.. in no time, u'll realise byk lagi yg ko bley update kat opis :p

~minah bawak ajaran sesat~

Zuraida said...

shasha,

tak lupa la....excited sangat je. lepas tu aku pakai ape....

ika,
sempat sempat.....bos semua tgh meeting la, takkan ko tak tau kot?

aNnAsUeJiE said...

we need more pics bebeh! hahaha!
bestnye la pulau! ;D

Zuraida said...

annasujie mau gambar lagi ye????

takpe takpe...sila banyak banyak bersabar ye.....

Shazreen said...

i need pulau vacation also!!!!!
bestnya.....