Wednesday, July 15, 2009

Kepada insan bodoh bernama MIM yang meninggalkan komen tak memberangsangkan bila blog ni on comment moderation...

Ko ingat ko bagus sangat?

Kalau ye pun nak mengutuk,agak bodoh la mengutuk kat blog yang on comment moderation.Memang sampai mati la comment ko takkan tersiar.

Bagusla ko sakit mata.Mata orang lain okay je.

Boohoo.

P/s:kalau badan ko kerempeng nampak tulang pun belum tentu orang ada selera nak tengok.buruk jugak akhirnya.

Pp/s:Lagi satu,tergedik gedik ouch ouch.ko ingat comel sangat ke?

Buduh!

6 comments:

Mrs LVoe said...

im sure she/he jealous gn kjelitaan u tu. wahhh sudah glamer skrg nie. jgn lupa kasi pose yg mgancam yea.

shasha said...

laaaa....ada juga manusia sengal kat sini....

peej said...

hoh..apakah ini??
ada gossip hangat kah..

Penari.Gendut said...

Hahaha, ada jugak manusia pendengki yang bangang ah..eh wait, bukan semua pendengki ni bangang ke. Hahaha

Kesian la kat diorang...

zie said...

zue, it's ur body....u do as u like...it's ur blog..u write as u like.

I enjoyed reading abt ur blog.

Abaikan saje manusia pendengki ittew...

Zuraida said...

Sha,
Takde la glamer. Cuma orang KG macam tu merosakkan mood je. Dia ingat orang badan macam Jessica Alba je ke pakai bikini? Kalau dia tengok mak cik pakai bikini zebra kat sana tu relax je walaupun spare tayar dia rim 20. Takde pun orang bising.

Shasha,
nak buat macam mana. Dah la singgah tak pernah bagi salam kan, adab nak bertegur pun tak tahu. Macam mana nak hidup berkomuniti? Mesti katak bawah tempurung.

p/s : Kalau dia bukan katak bawah tempurung pun I bet perangai mesti poyo nak mati. sigh.

peej,
ala, ni baru lalat pertama aku. lalat ko lagi banyak. tapi aku nak pukul dulu ngan pemukul lalat.

heheheh....macam kes aina.

boohoo.

alia,
yeah. tak semestinya pendengki itu bangang, jangan bias.