Saturday, July 11, 2009

Keseronokan hari kedua!

We are taking a break at the tv room to charge our hp's.Apa?Kenapa tak charge kat bilik? Kan dah kata tempat ni penuh nak mati we got the most basic chalet available- yang bukak lampu via generator at 7pm and auto shut at 7am tu.

Hehehehe.

Anyways,hari ni tak buat apa,just chill makan and lepak kat pantai.Best okay air dia,jenis yang suam suam kat atas and sejuk sejuk kat bawah.

Smile.

Kat luar sekarand tengah hujan ala gerimis.Cepat la abis,mak nak party kat pantai ala bonfire.Semalam aku pengsan awal sangat sebab kepenatan tak cukup tidur since wednesday. Rugi rugi.

Okay uolls!Piccas will come up next week ok.

P/s:kak tijah,lari banyak banyak jugak in top of the sit up.Pasir pantai dia sangat lembut okay,kalau datang kena bersedia nak lari ala ala baywatch.hahahha!

Tina,wish u were here too.But we cramp the 5 of us in one chalet sebab takde tempat!Boleh?

1 comment:

shasha said...

hoh...jeles dgn pasir2 dan ombak2 tuh...