Saturday, July 18, 2009

What would you usually do on Saturday mornings???

Dulu masa tina belum ada Mika, selalu je ada breakfast sessions at CB Bangsar.

Those were the days. hahahahaha.

But then now everyone has a family kan, takkan la I nak selfish-selfish paksa orang layan aku breakfast pagi-pagi. Sendiri maklum la by right now I am suppose to be at her shoes, so kena la understanding even when I'm not.

Besides, takkan nak tinggalkan Mika seorang diri...sian dia.

Hahahahaha.

kalau dapat breakfast like these kan best....

*extra special waffles...*

This is one of the time that I miss my mom. Kalau dia ada bangun pagi mesti ada breakfast.

*Mostly sebab my brother kaki makan. Pastu dia boleh pergi beli nasi lemak la, roti canai la.....hish...mentang-mentang kereta tu ada je terpacak kat depan umah tu, senang hati la dia panjang kaki ambik kunci*

This saturday is another saturday I'll be spending breakfast alone. Might as well sleep in a bit. Since takde orang nak layan aku.

Or....

I should just drop by Mont Kiara GCC and watch Chi shoot hoops for the IAFG finals.

That could do good as well....

5 comments:

AkUfiZA™ said...

zue .. jom breakfast ngn i, mau???
i kt subang je :D

swit@kon said...

jogging + half boiled eggs + nescafe o panas! heaven

:D

shasha said...

baru balik dari extreme park shah alam...penaatt~!!

Sweettooth said...

tu laaa...jom join yoga dgn i. my weekend morning adalah beryoga and pilates.

Tina Banana said...

jom breakfast next week!
:)