Friday, August 14, 2009

Meeting Boys Like Girls????

After the Digi thing I set foot to Sony Centre @ Curve coz a little birdie says that Boy's Like Girls is there to make an appearance...

*oh gigih!!!*

Sampai sampai aje ko tengok je la the crowd.....


Sigh.

But they are cute okey.....logikla ramai orang datang tengok kan? Tak percaya sila tengok clip ini....

*ihsan YouTube*

Too bad the line is so long and I have so little time sebab soon after nak kena catch the premiere of District 9 kan????

*panjangnye line*

Oh saya sangat dissapointed.

*dalam hati nak tangkap gambar ngan diorang and mintak signature*

Hahahahah! Tak pernah dibuat selama ni....buang tebiat ke?

But they are really C.U.T.E! Dah la tinggi lampai!

Sigh....

Tak percaya lagi?

Takpe, nanti Ollie hantar piccas I post sini ya!

5 comments:

shasha said...

ala...aku balik awal kalo tak mesti dapat tgk gak...

Zuraida said...

shasha u were there? patutnya ko call je aku and join the digi thing.....boleh je aku seludup ko masuk.

*wink wink*

shasha said...

haah...aku jumpa someone kat d curve...mana aku tahu..kalo tak sure aku dah menyibuk ikut kau lee...rugi rugi...

Zuraida said...

oh my...you tak bagitau i pon....

Ollie, said...

hey girl if you see this ya. I've already emailed you some pictures.haha..