Thursday, August 20, 2009

New at Coach

When I saw the email from CoachNMuchMore today I can't help but salivate over this...




*the new Coach Parker Hobo*

Simple yet stylish, nice for everyday wear...but then too bad I have to kiss it goodbye sebab ada plan lain di kepala.

But then just look at how it'll hang on your shoulder....

*exquisite ain't it?*

Sigh.

Enough bags okay! Bag yang banyak kat umah tu pun tak abis pakai.

I should make a new rule. If I want to add my bag collection I should pre-love some of the ones I already have....especially those yang sangat sangat jarang pakai...like some of the clutches and hand held bags.

*besides, kalau aku melaram sekarang pun what's the point?*

Sigh.

But then it's a nice thought. *wink wink*.

7 comments:

Cik Kiah said...

nak clutch!

f.i.e.z.a said...

kak zue, kalo ada pre loved lemme know tau.i bet u have lots of nice handbags collections.teehee..
i just love hobo designs handbags..kalo coach tu just RM150 alangkah indah kan. ;P

Zuraida said...

cik kiah...

amboi cepat nye dia mengecop!

fieza,

sorry babe, so far i belum pre-loved kan any of my stuff...selalunya my sis get first pick la...hahahah, macam baju i haritu semua dia kebas.

tapi takpe!

kalau ada pre-love stuff i'll let you guys know!

ciao!

shasha said...

hahahha...aku teringin nak ada satu designer bag...bila la leh dapat..

Zuraida said...

shasha,
cantek kan? i bet the leather feels nice!

Penari.Gendut said...

Beb, those hobos are sooooooooooooo cantikkkkkkkkkkkk I LOVE I LOVE I LOVEEEEEEEEEEEE!!!

A Coach handbag costs about $400 here..mcm RM400 ok!!!

OMAIGOD mata melilauuu, kenot tahan!! Dlm otak dah rasa mcm RM400, RM300...padahal kalau convert seribu ringgit..hahaha

Zuraida said...

errrk, 400 je? kalau aku sekarang jugak aku pi coach rembat....tapi kat sini seribu lebih....sob sob,keji la keji....