Tuesday, August 18, 2009

Terasa macam krismas tree

I totally underestimated the amount of piccas that we took for ani's gradutaion....banyak nak mati okay, i myself tak tau nak start post yang mana....

Sigh.

*Let me screen through first ye. Gambar gumuks2 kena delete dulu. hahahahah*

I am very chirpy today. The mood is so good that sampai I decided to wear one of my oversized earrings to work over a ponytail.

So my whole face hanya nampak those big dangling earrings....omg, rasa macam krismas tree pulak.But then.....kalau cabut macam empty la pulak muka aku yang kosong tak bermekap ni...

*oh, itu kes malas. Yes, I know, i vow to put on makeup on a daily basis, tapi hari ni terbangun lambat pulak, tak sempat nak angkat eye-liner pun*

Sigh.

Oh, back to the photos.

There are some very interesting shots to share...not only of my sis but of the day itself. Nasib baik aku tak ambik gambar pak arab yang senyum-senyum kambing nak ngorat aku dari tepi jalan time konvo tu...hahahaha...tetiba je my sis's bf jerit "Ko ingat ko tu hensem sangat senyum-senyum kambing kat kakak aku?"....

Wth????

Macam ni sampai bila pun takde orang yang lepas nak flirt ngan aku....ada overprotective future brother in law.

Sigh.

I can't really blame them. These days banyak gila family member yang overprotective over me.

*oh kena la nyanyi lagu Britney Spears...Overprotected!*

ok, dah melalut lagi.

Kesimpulannya let me go through the piccas first. Hopefully later boleh share some of it....

*like the pic with the katak on top of my sis...hahahah...i soka!*

Hugs!

No comments: