Wednesday, September 30, 2009

Beraya ke Umah Mrs Dot

First house I raya tahun ni (oh yes, umah relative pun aku tak pi tahun ni) is umah Cik Dot.Last Sunday she's kind enough to have me and my sis around...siap masakkan fillet and begedil ubi (betul tak? apa namanya benda tu?) and prepare special desert lagi untuk kitorang...

Sambil-sambil duduk borak kitorang minum chamomile tea....back kata Mrs Dot.....agak zen di situ.

Ni kakak pada Mrs Dot, ayong, yang begitu segan gambarnya dia ambil.....

And the special desert is.....


Ini dia - Mrs Dot pun tak sure apa nama dia - ala ala souffle and trouffles gitu....rasa choc miz with milk and fruits.


Yang pastinya rasanya sangat menyelerakan....


Tak percaya tengokla how Ani enjoys it!

Fabulous!

*smile*

Thanks for having us babe! Tahun depan aku datang raya lagi ye!

5 comments:

shasha said...

patut la aku rasa muka dia familiar....!

Zuraida said...

la, kan ko jumpa dia masa open house katumah aku hari tu?

shasha said...

masa kat umah kau la aku rasa muka dia familiar...

dot said...

huuuwwwaa..zue..perlu ke kau letak gambar aku yg tak semenggah tuh? janji nak airbrush dulu..hahahaha..Kalau aku tau kau nak letak gambar mesti aku masuk bilik mekap2 tukar baju kurung pakai selendang ayu sesiap..heheheh..

Sweettooth said...

trifle tu...sedap and senang nak buat, yumz!