Tuesday, September 1, 2009

Bergelut....

While waiting for info to follow suit all morning, yours truly bergelut dengan HTML codes nak letak ads in between content. Sigh. Setelah hampir 2 jam mencuba, still rasa agak hampa sebab macam usaha tak membuahkan hasil.

Sodihnya.

Bertimbun-timbun tutorials aku cuba but then, hasilnya zilch.

WTF?

Dah la kerja nak masuk lambat!!!!So kerja sebenar aku stuck!!!!

Buduhs!

What a day to start the week.

Nasib baik later tonight dah date ngan En F nak pi tengok Final Destinasion 4. *grin*.

Till then, sape-sape boleh tolong aku ngan ads in between contents ni????

4 comments:

shasha said...

jom buka puasa sama lagi...mau kah??

Starry Eyed said...

hi zue, for ads between content have u tried nuffnang's tutorial?

http://www.nuffnang.com.my/blogger/blogspot

sumijelly said...

masuk kat HTML tu kan..
letak ads tu bawah perkataan comment..
lebih kurang la.
tapi area citu..
kene cuba letak dn papar sampai dpt letak kat bawah entry....
try la..

Zuraida said...

dear starry eyed and sumijelly,

i dah try semua tu...tapi ntah macam mana fail jugak! Sigh! aku sangat sodih!