Saturday, September 19, 2009

Masih belum sampai di kampung....

Left KL only late noon today coz terlajak tido sebab penat lepak ngan Tina kat Pappa Rich semalam. There goes all the plan to help nenek kacau dodol and bakar lemang, so like years before...aku balik berbuka je la kat umah nenek nanti.

Tak sabar nak makan sup tulang nenek.

On another note, I am waiting for my evil sister to finish up cleaning the house. Sambil sambil tu tengok Face/Off kat AXN. Hahahahah! Gila keji. Adik bertungku-lumus kemas umah, akak lepak depan TV.

Not that I am looking forward to anything this year. Kawan2 my sis yang akan banyak menghujani umah this raya anyway. Dulu masa ada tunang ada la sikit semangat di hati nak kemas-kemas umah...sekarang semua semangat tu dah flew off with whatever crap that flew away.

Sigh.

Tak pe la. Tahun depan I'll make up to it.

*smile*

It'll be a long week but I'll be spending only 2 days at my grannie's, so expect me back after Monday. *grin*. Lepas tu....

ehem, ehem.

Anyways, got to go. U guys have a blast raya week okay. Kalau I tak pergi memandurkan diri ntah pukul berapa la boleh balik kampung and makan lemang.

*smile*

1 comment:

shasha said...

hoh..kacau dodol dan bakar lemang? macam best je..aku takde pengalaman mengacau dodol nih...