Friday, September 18, 2009

Salam Aidil Fitri

Aku hanya seorang manusia yang pernah terlanjur kata, terkasar bahasa dan terlupa...tidak sempurna dari segala segi....seharusnya di ambang ketibaan bulan dan waktu yang baik ini saya mengucapkan....


*Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin*

Saya tahu, pasti tanpa disedari ada ramai yang tersinggung di luar sana ( sebab ye lah, blog selalunya tiada interaksi sosial) jadi saya mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun dan maaf atas segala (keterlanjuran)dan cubalah fahami...saya adalah saya....sebagaimana saya memahami kamu.

*Hish...that sounds wrong. Apa kejadahnya happen to my communication skill here*

Sigh.

I'm back.

Let's cut the chase and go straight to some key points here...

  • There's gonna be a lot of cars on the road so drive safely. Don't drive if you're too tired..sila utilisekan coffee free di Petronas berdekatan anda.
  • Sila jangan kedekut bagi duit raya kat adik-adik bagi memeriahkan raya tahun ini....coins dah tak count ok. Sila bagi at least RM1, walaupun budak tu tak pandai mengira.
  • Tahun ni ingat nak main mercun bateri. Sila pastikan semua langkah keselamatan telah diambil kira agar rumah jiran tak terbakar.
  • Raya is not just about baju/kasut/kuih raya/langsir/perabot/whatever yang terbaik...its suppose to be time of reflection and muhibbah....so sila la saling lawat-melawati....and buat open house banyak2...hehehhe.
  • Apa lagi?

Okay banyak lagi. Tapi yang wajib2 tu takkan aku kena ingatkan kot!

Anyways, have fun. I sure I will....with the long holidays and all!

*smile*

3 comments:

shasha said...

have fun...dan drive carefully!..aku mau moist cake lepas raya..heheheh...

Tijah said...

salam aidilfitri
maaf zahir & batin

dgn ingatan tulus ikhlas
tijah, carlos & cem

Leeds Al-Malique said...

selamat hari raya to u too babe :)

maaf zahir batin..enjoy your raya ok!

:)