Tuesday, October 27, 2009

Bila berseorangan...

Thank God for internet access via mobile,kalau tak mati la aku dok kat dewan ni sorang sorang kebosanan.Not that I am the only one in the hall,tapi since I barely knew anyone I can't really enjoy the time la kan.

To add salt to the wound one girl actually move away from sitting next to me before the seminar starts... apakah?teruk sangat ke dok sebelah aku?

sigh.

Nevertheless,nasib baik there are a couple of other participants who are nice enough to talk to me.Some are even partners of local audit firms.So I can't be all that bad...

You think boleh lari keluar awal tak?They finish at 5pm,terasa macam malas nak mati la pulak.

Sigh.

Tapi..I'm here for my CPE hours.Nanti ponteng tak berkat baru tau.

Sigh.

3 comments:

shasha said...

hhehehe...apasal la dia lari weyy?? kesian kau...

Lea Shmea said...

hehe kak zue. i'm sure org tu pegi dok tpt lain cos she saw someone yg dia kenal ke apa ke.

iekaz said...

kesian ko...

balik je awal lps ko dapat sijil... hehehe (aku yg evil)