Thursday, October 15, 2009

Friday Night Out with the Yolkies

Last Friday after the heavy food I pergi yoga (yeap, sekarang gigih menjadi yogi kembali) and straight after that, had a shower and lepak with the Yolkies kat NZ Garden @ KLCC.

Punya la lama jadi penghuni KL ni boleh tak tak pernah lepak NZ Garden before?

Nampak sangat selama ni dok bawah tempurung. Sigh.

Look at the tired face. Memang that night sangat kepenatan. But I like it that yoga is now part of my alternate day routine. It makes me feel fresh and energetic.

*plus dalam kelas yoga aku ada Cik Abang Saleh Kiut....oh my, tengok muka dia naik merah masa beryoga pun boleh cair*

Sigh.

Apa ni menyimpang.

Mr Yolkies cuba mengelak dari dipublicise seluruh malaysia. Malu la agaknya. Apart from goofing around there was nothing much. Nak kata I sampled any food that night pun tak jugak, because even till midnight perut ni rasa sangat bloated from the office luncheon.

Sigh.

Malam ni nak ikut Shasha pergi ambil kucing. Oh my , have u seen her kittens? They are so adorable!

*Makes me want to have one myself but then with my dying pets track record (oh yeah, cyber pet pun mati) kena la pikir dua tiga kali*

Thank God tomorrow is Friday! Weekend is coming soon and I can't wait to catch on with my snooze.

*smile*

2 comments:

shasha said...

hahahaha...bela la sekor babe...takkan la kucing pun mati kot?? rasanya ok je kamu...

Zuraida said...

aaargh...jangan, nanti mati aku sedih nanti....