Wednesday, November 18, 2009

Bowling...masih mampukah????

The company is having a bowling tournament this thursday and thank God someone invited me to join their group...hahahahah...susah la jadi newbie ni, kena tunggu ada opening baru boleh ada kaki buat benda-benda macam ni because al-maklumlah, everyone have their teams already....

So pack your bowling bags this Thursday peeps! Mama's gonna bowl!

*grin*

Not that I am an avid bowler. Dulu masa kat uni ada la main suka-suka, because my ex back then was a bowling freak (unlike the recent ex, semua jenis sukan you can actually cross out of the list instantly). Last I bowled was years back, so I am pretty E.X.C.I.T.E.D!

Some of the teams dah siap practice sessions during lunch hour, but then with work and all memang tak dapat la I join. Sigh. Takpe, yang penting participate kan?

And hell yeah, I have to kiss my extremely long nails goodbye. Sob sob. Penat I simpan for 2 months now dah kena potong semua. Sigh. Better be safe than sorry, tak pasal pasal nanti kuku patah dalam bola bowling satu hal la pulak nak kena pi hospital.

*Grin* *Bowling accident....WTH?*

Gonna be lots of fun.

3 comments:

Daud Mili said...

hebat ke main??...macam terer jek??...huhuh...~

shasha said...

alaaa...rindu nak main bowling...lama dah tak main...gatalnya tanganku ini!!!

Zuraida said...

Encik Daud,
tak cuba then tak tahu la kan???

*grin*