Tuesday, November 24, 2009

Mari Ber"Bowling"

As the story goes last Thurday we had our friendly bowling match at Cosmic Bowl courtesy of my company's Sports Club. Dah berabad tak main bowling tetiba that day I am to replace a collegue who can't play that day, so out of fun join je la.

Ni gambar takde makna. Hahahah. Ika tengah beli voucher Jaya Jusco to be given out to the winners that day. Oh yes siree....she's heavily pregnant, tapi counter tu cover perut dia.

Lepas kerja terus pergi Cosmic Bowl with the rest of my officemates.


Meet Mrs Yolkies. Hahahahah. Posing ayu. Hahahaha. And my collegues from my department.

Anyways, biasa la kalau main bowling in public ni ada dua isu je...

Satu, kena pakai kasut bowling. Oh my, sila jangan lupa bawak stokin sendiri.

Dua, bola in limited supply. I usually use an 8 or a 9 ball. Tapi kadang kadang had no choice but to use a 10 ball sebab lubang tiga tu can't fit my fingers. hehehehe.

Before we begin our game makan dulu ringan-ringan....

We had fried chicken, mihun goreng and krispee kreme, but then I'm not so gungho about KK sebab manis nak mati ok. So I decided to give it a pass.

Nervous punya pasal takde la gambar aksi-aksi membaling bola. Heheheh. Sangat la segan, dah la tak biasa berbowling ngan diorang tetiba gatal nak tangkap gambar kan....tapi fun okay, macam, macam gaya. hahahahah.

At the end of the second game here's how my team was doing....

Not bad aite?

3 comments:

hotcocoa said...

not bad at all!! 200+ tu kire dh ok tu k zue :)

shasha said...

wow!!!...dahsyat jugak apa...jom la kita main lakk...tgn aku dah gatal nih...

Zuraida said...

oh terima kasih hotcocoa! itu kira nasib baik tu...selalunya nak hit 150 pun harem....

shasha,
jom la. aku on je.