Monday, December 7, 2009

Fun-filled weekend!

Weekend ni sangat da-bomb chilling with my Party Babes and Mrs Yolkies....*grin*....I am loving every minute of it! Muahahahaahh!Got piccas from saturday night at Laundry Bar tapi tertinggal kat umah la pulak, so esok je la kita bercuci mata dengan foto-foto terbaru your's truly okay?

I also have a clip from the Sexy Diva Cabaret @ The Ship last Friday night....jeez I smiled everything I see that lady(?) rock her frock. *grin*.

I started the day with ketupat palas and rendang....mak aih, lepas ni tak boleh makan lunch la gamaknya. Tapi takpe takpe. The ketupat palas and rendang sangat best, tak menyesal makan. Bini bos I memang pandai masak *me heart her big time*. Now I am feeling slightly sleepy (sebab ketupat palas kan buat dari pulut) and rasa sangat best pulak kalau dapat tido kat surau (statement sangat keji tapi benar) but then tak nak la pulak kot kot tetiba dapat surat cinta dari HR kan.....dengan alasan perbuatan macam tu boleh menjatuhkan staff morale...

wtf?

Not that I have ever done it before. But that's the same reason they gave for latecomers. I suppose they would be happy to recycle it for other purposes.

Sigh.

Anyways, this is a start of another good week. So smile everyone!

2 comments:

shasha said...

weekend aku sudah full until next year...bila la kita bole main bowling nih???

Zuraida said...

*grin*

well, tinggal weekday je lah kan?