Tuesday, December 22, 2009

Just loaded my pics and boy I had a lot of them....

Just loaded the pics since last Wednesday and OMG, banyak nak mati.....nak edit pun ada feeling-feeling malas. Sigh. Here's the latest.....


Mika, stress sebab mak dia makan and dia kena dok dalam baby carrier. Muahahahahahah! Dah la tengah-tengah malam buta kan....why la kid, tak suka ke lepak ngan Auntie Zue?

Last weekend masa jumpa Mrs Dot patutnya I bawak Izzy sekalai, sebab Mrs Dot kan mak angkat dia....but then I dont have a carrier and Izzy just love to walk around in the car...risau aku. So Izzy kena tinggal....

Itu dia Izzy bagi muka sedih...kononnya nak ikot tapi tak boleh......

Kat umah Mrs Dot she served me with these yummylicious finger sandwiches....

Nasib baik cepat kalau tak Mr Leman makan semua. Percaya tak percaya it taste quite good.

*smile*

Lepas gi umah Mrs Dot I dropped by at Shasha to send her some PreciousMe samples.

Itu dia scrub partay!!!!!!

Lately I have not been doing anything much. The only consistent bit I do everyday is run on the gym's strider abpout 40 minutes a day. After 5 days of non-stop exercise I rasa sangat penat...hari ni bangun pagi pun malas tahap gaban. I even nap for 4 hours at noon...which is not bliss sebab I woke up with a headache.

I hate waking up with a headache.

Menu hari ni simple je. I made porridge to go along with telur masin Shasha gave me on Sunday.....

Simple but nice!

Later today I had a meet up with Peep from PeepBoutique to get my hands on this gorgeous pairs of heels....

Oh yes.....4 inches of freaking bliss!!!! I love it! Money well spent!

On the way back singgah umah Shasha (lagi) for her home made begedil. Okay, I tak snap piccas tapi I tell you, her cooking is off the hook.....bestnya kalau dia masakkan untuk aku everyday.

*grin*

Okay me sleepy. Me going to bed. Muah muah!

2 comments:

shasha said...

gaji aku sebagai tukang masak dalam rm5k...ada berani??hahhahahah...
thanks sbb puji byk2 kali...malu ai tau..elok gak kau datang..tak membazir food aku...

Zuraida said...

shasha,
gaji aku sebagai tukang makan is about 5k per month also...of cours la kalau makan banyak kena pergi terapi sedut lemak lagi kan and that cost money...

hahahahhahha...