Tuesday, March 23, 2010

To Dear Mrs Dot Yang Pasti Sangat Merindui Izzy.....

Dear Mrs Dot,

I met Komala earlier and she said that you asked about Izzy.....OMG, you rindu ye kat anak angkat you???? FYI Izzy dah membesar bagaikan juara, and dia pun dah pandai throw tantrum and nag at me on a daily basis, but as always, despite everything, still very manja and very obedient. Nowadays dia dah okay dah bila tengok drama-drama action on TV, sebab this past 2 weeks dia dok layan I tengok NCIS LA and 24 season 8 on my lappy. *grin*. So yeah, she grew up. Takde la asyik layan Glee and Gossip Girl je. Ngeh ngeh ngeh.

Bagi mengubat rindu dihatimu here it is....Izzy saying hi!!!

Oh mula mula she's a bit shy sikit....dia nak lari masa I snap pics of her but second time's a charm.....
She still hasn't inherited our passion to camwhore but then maybe in due time la, practice makes perfect kan??? Nanti aku tangkap gambar dia banyak-banyak.....it wont take long I suppose, considering dia suka je tengok reflection dia kat cermin.

*grin - kucingku agak vain*

Kalau free nanti buzz me. I nak tanya pasal vet.

:)

4 comments:

shasha said...

izzy vain?? bukan dari kecik lagi dia dah gitu? huhuhu....

dedalie said...

izzy reminds me of sabrina the teenage witch's cat - salem..hehe

kak zu dah kurus aaaaaaa..jeles ni.

Zuraida said...

Shasha,

memang dah dari dulu pun vain kan....nasib baik dia baik hati tak cakar2 perabot.

heheheh.

Dalie,

Oh yes, dia pun mengingatkan I pada Salem. Muahahahahhaha *gelak keji ala salem*. On me kurus tu tok sah la tertipu, kadang2 tu ilussi optik je tu.
:)

haslihb said...

Ala chomelnye izzy. Bile nk bwk jumpa boyfriend 2 org dia hehe -zarina-