Tuesday, May 18, 2010

Sakit gigi tahap gila gaban......


In which should explain why I've been quite for the past couple of days....

To make things worse I have ear infection and major headache to a point that I can kick ass. The doctor had to give me a jab. Agak saiko di situ sebab ponstan pun tak jalan. Apa kes bila 3 bijik ponstan sekali telan pun takde effect???

Akan tetapi....

...Uphamol 650 memang terbaik. *grin*. Two tablet of that thing makes you feel just nice, three is heaven. hahahahah. Okay, self medication is not good. Please don't do this at home. Sila dapat nasihat doktor yang bertauliah so that takde future side effect yang mendatangkan mudarat.

I slept the whole day yesterday and I wish I can still do the same today.Tapi macam agak keji la kan kalau MC dua hari berturut-turut, Bukannya cabut gigi pun.

In which I Ithink I should seriously consider.

Sigh.

2 comments:

Wawa said...

i pun sakit ggi zue, ni nak gi klinik malas la pulak,

Zuraida said...

oh.....sama la kita. not to mention i ni penakot nak jumpa dentist.

*grin*