Wednesday, June 16, 2010

Nak muntah dah tengok nombor.....

Bleergh, was looking at numbers the whole morning and I have gone over, under, around (wherever la, u name it) and still tak dapat nak resolve why this stupid records turn out the way it did.....


*imej ihsan gugel*

I rasa nak bom je ofis sekarang.

Biar tutup operation.

Muahahahaaah! Apa kes, aku stress terus nak bom menebom?

Kan best if the solution magically turns up on my desk? Sebab banyak lagi benda nak buat ni, pasal si cikonet yang irritating ni abis semua benda tak boleh buat.

Sigh

*Oh yes, I panggil dia si cikonet sebab the amount memang sangat la cikonet, its such a waste of time to even bother to look for the solution. They just have nothing to do that they're making a big fuss out of it to feel big. Seronok gila bila boleh give others a living hell when you have absolutely nothing to do*

Rosak plan...dahla bos cuti kan.

Grrrr.....

No comments: