Tuesday, July 27, 2010

Gambar-gambar makan

I'm freaking bored I can kill myself. Not that I have nothing to do, I am just not focused lately that I do stuff half-way then sometime later my mind just drift over and I start to feel bored (yet again). Ntah apa penyakit ni aku pun tak tau.

Sigh.

Anyways, since i am bored lets share some food pics that I took recently....

Here I am with my collegues at Pizza Hut for lunch today. Mak aih lama nak mati dah tak makan Pizza Hut.....asyik Domino's, Domino's and Dominos. Motif menyorok belakang tisu adalah kerana muka sangat tak mengujakan - lately I felt so bad looking at myself when I have no make-up (sebab I look like a disaster already happened), the skin too dark and the weight gain. Demmit. Depress la aku kalau by abis bulan puasa ni tak boleh shed balik all those kilo's ke asalnya.

Sigh.

We had the new pizza.....

And despite being insecure of the way I look, nothing seems to deter me against food.

Ko tunggu la, malam ni nak bantai GCB ngan F. Miracle hari ni makanan semuanya ala-ala menggemukkan.

Kalau rewind to the last 24 hours pun rasanya takde beza.

We had a pot luck party at office yesterday. Yours truly is a bad cook, so I bought a tub of ice cream and Hershey's choc fudge for dessert. Tapi sila la tengok what's was brought to office by the rest of my collegues......

Ini untuk makan 12 orang tau. Boleh? Ada nasi lemak, maggi goreng, mihun goreng, KFC satu barrel, karipap 50 keping....tapi yang paling best.....

The makaroni bakar!!!!! Sedap sedap sedap!!!

Memang terbaik.

*Grin*

Hilang stress kejap.

3 comments:

f.i.e.z.a said...

opis i baru jek nak buat potluck n u gave me a very good idea what to bring to d ofc.
ice creaaaammmm!
;P

Xuriana said...

saja je tepek gambar makaroni bakar tu tauuuuuuu

Zuraida said...

fieza,
itu potluck orang tak gheti masak....kes beli je..hehheheh..

tina,
dah abs dah pon.....lambat lambat.