Wednesday, July 14, 2010

I told you they just love hanging out by the window sill.....

Bobo the cat is a bit of a cam whore. Dia suka je buat pose pose manja when he saw you holding the camera. Tak percaya???

See....ada gaya model kucing tak???? Kalau I ada DSLR, boleh jual agaknya gambar ni kat media. Mata siap bagi renungan bergaya tu....

See????? Bila dah pasti 100% yang we are snapping his photo, terus buat aksi -aksi manja macam.....

Bukan macam Izzy.....

Panggil la macam mana pun.....

Respond dia sama je.....

*here kitty kitty.....(ignored)*

Dia memang tak suka tangkap gambar.

Last month on a party thrown by the Chill babes.....

*ayya karamba*

Grin!

4 comments:

Nana said...

hahaha besar topi. Nasib baik tak terbakar kena the candle lights hehe! ;D

Zuraida said...

muahahahahah...kena paksa!!!!!!!

auntie elle said...

babe, careful jgn sampai bobo buat acrobatic acts jumping over the window plak.. aaaaa i misss my catss!!

Zuraida said...

heheheh...sebab tu tingkap tu 24 hours tutup.

*grin*