Monday, August 30, 2010

Binge Fest

Friday lepas first time since bulan puasa start ni I makan luar....kalau tak selalunya tapau dari param sahaja and then makan kat umah. Not that I don't want to do it earlier, sebab lately I have not been feeling so good...asyik sakit je. So makan kat umah je.

That Friday memang macam kaw-kaw binge eating sebab buka kat Mid Valley's Tony Romas with Shahnaz and Komala and then later at night went to Concorde's supper buffet with Geng Ying, Jo and Fahmi. This year Jason and wife as well as Mei Ling joined us too....so it was a long table.

:)

Tapi yours truly malas bawak kamera....so apa yang ada je la ye....

Apa motif tangkap gambar belakang menu???

Oh, sebab I gained weight and I am not proud of it....especially bila tuan punya badan still macam tak sedar diri and terus order ribs....

Yummey.

Nak dijadikan cerita Shahnaz and I pergi gatal beli pancake durian kat LG Mid valley....

OMG....sekali bukak terus berbau satu restoren.....

Sampai kena tegur!

Damn memalukan.

But the what the heck. Within minutes dah abis dah....hahaha.....rasanya sangat nyaman.

Hahahahahah!Aku suka. Next time boleh beli lagi.

Wink wink.

I headed to Concorde at midnight with a heavy stomach. Damn menyesal tak push the buka puasa to another date. Ni semua salah shahnaz la ni. Sigh. But then I still stayed till almost 3am with the guys chit chatting over free flow desserts.

Hasilnya....

....sampai hari ni bloated.

Amik ko. Terlebey makan.

Petang ni nak jumpa Che Kiah kat Nirwana Maju pulak. Peria goreng.....here I come!!!!!

No comments: