Monday, October 18, 2010

Penat sebab.....

First time jadi part of organising committee and suddenly was standing there alone to man the fort when the orang-kuat-committee kena serangan denggi. Dem you nyamuk aedes, kot ye pun nak menggigit tak boleh tunggu lepas Family Day abis ke???

So hebat tak hebat I manage to persuade Shasha BlackKatz to teman me on a 3 day 2 night trip to Melaka and along the way, help me to finsih 80 adult goodie bags and 80 kiddie goodie bag in less than 5 hours....

*ini packing kerja 2 orang. by the time we're done tangan semua dah kebas kebas*

Sigh.

Zura and Sharina joined sometime close to noon (nasib baik) and tolong pack lagi kiddie prizes....aku rasa macam by the time the week is over aku dah boleh jadi master packer dah.

Penat weyh. By saturday noon I'm already a walking zombie.

Grrr....

Malas nak komplain lah. Stress tak stress we walk acroos the road from equatorial hotel and had Asam Pedas for lunch....



*maintain tak??? ni tido 3 jam je nih!!!*

Bendi steam dia memang terbaik!!!

*grin*

Anyways, Shasha and I got to stroll along Jonker street for a while right after dinner.

*lama tak pi tempat ni*

And I end up with a bowl of cendol.

Boleh la...tak la berapa sedap sebenarnya. Sebab dia tak pakai santan fresh. Rasa macam santan kotak.

Sob sob.

Tapi abis jugak.....

Sigh.

Akan tetapi....

...macam best je jalan-jalan kat Jonker Street. Rasa macam nak beli je banyak benda. At the end I belui topi pantai satu....hahahah...Shahnaz, next time kita pergi pantai i pun ada topi jugak!!!

Hahahaha.... tetiba je.

:)


4 comments:

f.i.e.z.a said...

Kak zue, ur skin cantek okkk! :)

Zuraida said...

itu penangan Mineral Loose Powder laura Mercier baru yang dapat free masa Pink Shopping Night haritu...suke suke...

shasha said...

oh tidak muka bulat ku!!!

Zuraida said...

mana ada bulat.....