Saturday, January 8, 2011

Agaknya sempat tak berblogging????

At the immigration office at Pusat Bandar Dmansara to renew my passport and OMG, ramai nak mati orang ok! I am here since 8am and line dia panjang tak hengat, masuk2 je dapat nombor 144. Demmit. At first ingat nak drop my passport renewal stuff kat kiosk je but then time time ni la dia nak rosak bagai kan, terpaksa ambil number.

Sigh.

Dengan muka sememehnya I wait in line. Sigh, dah la nak kena masuk ofis kan bukak pintu. Shit. KKejap lari kena pi lari ofis jap, then bukak pintu, then immediately datang balik.

Look at me....no wonder my passport pics looks so bad...

*muka konon ala-ala happy!*

Make-up dah terbaik. But then I should have blow dried my hair. I should I smiled and showed off my teeth when they take my passport photo. Gilo la. Tak suke gambar passport baru.

Rasa macam nak buat lain je, but then macam tak berbaloi nak bayar another RM10 for another picture I would (again) hate.

Suck it up je la. Lantak la labu kalau gambar tu teruk pun. Lets surprise the immigration officer when I walk across the lines to enter another country.

*grin*

If you look closely at the pic above the two auntie behind me is giving me the "look" while I snap my picture using my webcam.

"sudah.....kat immigration pun sibuk nak camho".

:P

I'm freaking bored.

oh. about 58 more to go.

4 comments:

dieya said...

the two makciks kat belakang tu tumpang posing nampak :-D

Zuraida said...

oh iye...bosan agaknya, so nak tumpang sekaki....

Nadiah said...

Zu,

Your skin so glowing.

Don;t forget your promise to review about Hado Labo ya.

Take care dear.

Zuraida said...

Hi Nadiah,

oh ye I hampir terlupa. Nasib baik u ingatkan. Ok, that will come up soon!

Stay tune....