Wednesday, January 12, 2011

Apa ke halnya ni badan ko tetiba makin ramping nih?

During lunch....

"Zue, apasal aku tengok pinggang ko kecik je sekarang ni? Ko pakai corsette ke?"

I flash a sheepish grin.

"Kitorang dah lama perasan pinggang ko makin kecik tapi macam mustahil la pulak minggu ni macam kecik gile".

*Apa mustahil? when I first started with PB, pinggang I 34 inches. Okay, memalukan. Sekarang ni tanpa PB pun, pinggang dah jadi 31 inches....with PB dia 29 inches. Sebab I suke je tarik tali waist nipper tu biar ketat and belakang tegak....so memang tidak mustahil!*

Sebab yang bagi remark tu kaum Adam, saya hanya menjawab...

"Nak tau mustahil tak mustahil meh sini I bagi bini you try, confirm lepas 2 minggu ko puas hati punya!"

Hahahahaha.

Lately I have been getting remarks about my curves....I have to say at times I sendiri terkejut that the changes in me is so noticeable. Ye lah, I have to admit I baru je pakai about 5 to 6 weeks. Nak kata diet kaw-kaw pun tak jugak, but then I can say I am quite happy with the curves on my body....

*badan yang dulu agak montok kini mempunyai curve no. 8! that's me before my yoga class last week....PB off ya people. Ada shape kan? makin kecik kan? Sikit lagi sikit lagi.....kalau ada PB semuanya tersusun baik punya*

Jangan takut. Ini bukan ad-related testimonial okay. Tak guna la I nak tipu-tipu ni. Nak tau boleh call me and we can meet up in person, nak tengok I dengan PB on pun boleh, PB off pun boleh (ini untukl wanita sahaja okay. guys, don't get the wrong idea!). Yang pasti dengan penggunaan yang konsisten, bentuk badan akan melentur ke ideal body shape over time.

Konsep dia sama macam konsep cincin. A ring holds the body like a frame, so expect to not over eat or ada lelemak melimpah sebab seriously, it holds every single inch in place.Kalau nak test boleh. Call me, we'll work wonders.

Another example is of my business partner, Fieza, from Kuching.

Fieza yang pakai baju biru at the far left tu. I went to see her in Kuching last December for my year end holidays and macam sambil menyelam minum air la kan, dia pun try la PB yang I brought with me to Kuching for her to try.3 days after she started wearing PB she sent me an MMS from Kuching.....

*In Seed Size L - just 3 days after wearing PB - after so long keluar statement " tak payah la masuk Seed, mesti tak muat"*

Impressive aite? Even before losing a single kilo, you can see a lot of difference.

Recently I fitted another customer with PB and I have to admit this customer tak de masalah kegemukan serius. Akan tetapi, I can't help but smile when I see this curve....


*Ho yeah, again lucky no.8 - mission accomplished*

Kalau badan cantek semua baju nampak cantek kan?

Ko tunggu la lagi 6 bulan. Prepare to see me turn to this super hottie.....


Okay okay, I know a bit too much. Tapi its not wrong to dream and aspire la kan?

Interested to know more about PB you can call me or my business partners for more information:

ZURAIDA
012-3989696.
zuraida_sarin@yahoo.com
zuraidasarin@gmail.com

ika
012-6690239
ika_858@yahoo.com

FIEZA
(based in Kuching!)
016-8621747
missfieza_17@yahoo.com

ANI
019-373 5042
sitirohani86@gmail.com

4 comments:

iekaz said...

u go girl!!!!

:)

ShirVen said...

how much this PB?

Zuraida said...

Hi shirven,

gimme your email add, I'll email you the details.

Rgds

Zuraida said...

Hi shirven,

gimme your email add, I'll email you the details.

Rgds