Tuesday, January 11, 2011

The PB business - mampukah membawa untung????

Itu million dollar question - boleh ke buat duit buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni?

*grin*

Kalau nak tahu boleh buat duit ke tak, lets sit down and talk about it. I am hunting for business partners to do the PB business with me and berharap that hopefully, I can grow it. Tak semestinya mesti untung cepat, to me cukupla kalau dapat buat extra income and dapat tambahkan savings (yang OMG kalau tengok sangat la menyedihkan...almaklum la, my travelling and shopping habits are...hmmm.....uncontrollable) so I am doing this so I dapat mengembangkan sedikit modal untuk simpanan hari tua.

So far hasilnya adalah sangat memberangsangkan!

*Kaching!!!!!*

Hari ni bonus pertama masuk. Alhamdullillah, at least the cost of the PB atas badan ni dah balik modal. Dalam hati sangat bersyukur sebab masa mula-mula tu modal ada ciput je, so buat jugak sikit-sikit sebab dalam kepala kalau dapat extra beberapa ratus pun kira okla....sape nak bagi duit extra kan? Kalau kerja makan gaji kita dapat apa yang kita dapat je lah,so kalau nak buat duit lebih kena usaha tempat lain cari.....

Interested nak tau macam mana anda boleh generate extra income dalam bisnes ni boleh hubungi saya via phone/sms/email/YM or Gtalk Chat....

ZURAIDA
012-3989696
zuraida_sarin@yahoo.com / zuraidasarin@gmail.com

Masa itu emas. Buat apa tunggu kalau kita boleh berusaha membuahkan hasil sekarang.

Note to self : Duit semua nanti masuk tabung ye....kata nak buat simpanan hari tua...ngehngehngeh!!!

2 comments:

kerja sambilan said...

Setakat mana bagusnya benda niii???

Zuraida said...

dear kerja sambilan,

sila lihat post terbaru. kalau interested nak tahu lebih lanjut jangan segan hubungi saya.

:)