Wednesday, March 30, 2011

Alkisah terlanggar cermin.....

It was lunch. Ika and I were walking back to the office as we passed the TSL jewellery boutique at the Gardens. My eyes caught on something fancy and I dragged her to the display window where we both admired this...

*cantek kan?*

Me : Huish, ko rasa berlian dia keliling ke dia ada bentuk2 je keliling cincin tu bagi dia bersinar-sinar?

*mind you, its was a bit far from the display so we both admired it and tried to get closer to the ring*

When suddenly....

*a loud thud*

Okay, terlanggar display kejap.

*grin*

Ika laughed! Ciss. Semangat punya pasal kan....

Anyways, we only noticed minutes later that the guard was standing right beside us....

Me : Ika, ko rasa pak cik guard tu nampak tak aku terlanggar display tu?

Ika : Itu la ko, semangat sangat.

Me : Ala, display dia transparent sangat....tak nampak gelas tu....

*grin*

6 comments:

iekaz said...

hahahaha! ko mmg sengal! u've made my day gal! :D
nasib tak pecah! kuikuikui. kalau tak, x pasal2 kene tuduh nk mencurik!

Zuraida said...

:P

shasha said...

hahahahahah.....lebam tak dahi tu??

Zuraida said...

shasha,
takde la lebam....

dieya said...

adoilaa.. lawak laa zu! tapi dlm lawak2 pun can be dangerous tau. my cousin main kejar2 langgar sliding door pecah, kepala sampai berjahit. ngeri!

Zuraida said...

hahahah...yes. seb baik that time was slowly admiring the display kan.