Tuesday, August 30, 2011

Dah Raya??? [AutoPublish]

By now everyone will be happily donning nasi impit and kuah kacang and many other local favourites, including lemang, rendang and whatnot. Hahah, tetiba aku buang tebiat auto publish entry....selama ni bz je memanjangkan tak bother pun nak update.

Sudah start distribute ang pau ka???

I filled my ang pau packets since last Friday lagi...semangat ko....macam la ramai sangat nak dapat ang pau kan. The recipients this year will be the forever normal usual suspects.....family tak besar so boleh kira ngan jari berapa ramai akan terima ang pau every year.

I think my cats had already sensed that we will be away for quite a bit....start Sunday night masa tengah packing packing tu diorang dah sibuk dah try nak ikut....


*Hish macam ada feeling nak kena tinggal je ni*

The funny thing was the two new kittens, Pebbles and Bam Bam tried to smuggle themselves in one of the shopping bags and sat there quietly while we packed.

Oh, ingat ko dok situ senyap senyap ko boleh ikut ye?

Tak boleh...tinggal umah. Nanti hilang kat umah nenek kang satu hal la pulak aku nak mencari...


*Bobo cuba pujuk Bam bam yang dah merajuk and menyorok bawah alas kaki*

Sigh.

No worries darling....will be back in KL by the third raya.....so it's not that long away kan?

Selamat Hari Raya everyone.

No comments: