Tuesday, March 26, 2013

Sekitar GMG-BK Ansara Terendak 2013

Oh my...its end of March already!!!!! Time flies berdesup like that and obviously banyak benda miss....tapi tidak acara tahunan GMG-BK Ansara Terendak! *grin* Okayla, every year pun pergi, except this year macam extra best sebab I have my batchmates joining me....usually its just me and my seniors.

Kalau tangkap gambar maktab pun gambar yang sama je kan? Mari tengok apa ada tahun ni sekitar aktiviti GMG-BK berlangsung....


Sape pernah kena JDM? Haaa!!! Will this bring back memories?

Zaman I dulu takde skrip....terus je mengadap. Hahahaha.



Oh my...gambar bajet hensem....dah sedekad lebih didn't cross anything like this.

*grin*


Makanan favourite....nasi ayam!!!!! I remember back then Cikgu Azizi will let us off early from Maths class just so that we can run to the dining hall (aka Teres Teratai) for nasi ayam.

Sigh.

After we conclude Day 1 the rest of us head to town for a food fiesta.

Tak pernah ko try Klebang Coconut Shake....ambik ko that the first place we head to. 

\




Oh sungguh nyaman....

Sedap nak mati. Nak lagi....nak banyak lagi!!!!


Muka shitah yang gelabah bila jumpa TV3's cam crew. Ntah show makan apa ntah tengah filming.

The we hit Jonker street......

\





.....and had chicken rice balls....


....pernah try?

Boleh la. Sedap jugak. Satu hari kerja makan nasi ayam je.

The next day sambung balik talk....okayla, letak gambar adik adik sikit....



Memang sah sah la yang ramai2 tu bukan kelas accounting kan?

Adik ni berbaik hati bawak I jalan2 ronda blok....


Oh my....zaman I dulu mana ada block cantek camni?

Tapi I think still lagi best....sebab open concept....senang nak lepak borak2 kat corridor.

Last sekali a few random pics...




Bam bam pun nak interframe....gambar Bam bam strudy marketing. Nak jadi next kitty CFO.

Hahahahah! 

Laters!

1 comment: